8 Temmuz 2019 Pazartesi

Su Kaçağı Tespiti – Su Kaçağı Bulma

Sizlerde en yeni teknolojik cihazlarla,kırıp yıkmadan su kaçağını tespit eden YGN Tesisat ile tanışın.İşinde kaliteli,deneyimli ve tecrübeli çalışan profesyonel ustalarımız ile su kaçağı tespitiartık sizler için sorun olmaktan çıkıyor.Binanıza gelen ustalarımız kırıp yıkmadan su kaçağını buluyor ve tamir ediyor.
Tamirat işlerinde en iyi malzemeyi seçiyor ve profesyonel olarak tamir işlemlerini gerçekleştiriyor.Ygn su kaçağı tespiti firmasında son teknoloji cihazlar her daim bulundurmakta ve yakından takip etmektedir. En önemli hizmetimiz su kaçaklarını evinize zarar vermeden tespit etmek,en az maliyet ve hasarla tamir etmektir.
Su Kaçağı Tespiti,Su Kaçağı Servisi

Evinizin deki tesisatınızın su kaçırdığını düşünüyorsanız size gösterecek olduğumuz adımları izleyerek tesisatınız daki su kaçağın varlığından hemen emin olabilir durumu farkede bilirsiniz.Su kaçağının daireniz deki soğuk su tesisattından kaynaklandığını düşünüyor sanız ilk yapmanız gereken vanayı kapatmak ve bir müddet beklemek olacaktır.
Genellikle su kaçakları, bir alt katın tavanına su damlacıgı şeklinde görülmektedir.Egerki vana kapandıktan sonra damlama hala devam ediyorsa ozaman sıcak su tesisat hattından kaynaklandığı anlaşıla bilir.Firmamız Kameralı cihazlar kullanarak su kaçağı tespiti işlemini noktasal olarak buluyor ve müdahale ediyor.
Su Kaçağı Tespiti Fiyatları

Su tesisat kaçak fiyatları yapılan çalışma ve işçilige göre değişmektedir. Eger Temiz su tesisatında ve kalorifer hatlarında ufak çaplı su kaçakları söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ustalarımız hizmet fiyatını belirterek hemen su kaçağı tamiri işlerinizi uygun fiyata yapar.

Fakat pimaş borusunda su kaçağı var ise, su kaçağının meydana geldigi boruya, borunun bulundugu yere, kaç metre uzunlukta olduğuna göre bakılarak tamir fiyatı tespit edilir.Su kaçağı tespiti fiyatı bu şekilde belirlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder