5 Temmuz 2019 Cuma

masal terapi ne demek

Masal terapisi aileler yönünden sıkça tercih edilen güvenli ve etkili bir yoldur. Çocuğun da zevk alarak dahil olacağı bir sürecin işleyişini öğrenmek için doğru adrestesiniz. E-Sem Akademi aracılığıyla, masal terapisi ile ilgili esas noktaları öğrenebilir, masal terapisinin adımlarını keşfedebilir, hikaye arasında size sunulan ipuçlarını değerlendirmeyi olası kılabilirsiniz.

E-Sem Akademini özgün kalitesi ve güvencesi ile, siz de bir masal terapisti olmak için derhal başvurunuzu yapın. Masal Terapisi

Masallara herkes aşinadır. Herkes, gerçekte çocukluğundan bu güne kurulu bir hikâyenin içinde yaşamaktadır. Çocuklar, aşırı az yaşlardan itibaren masallar vasıtası ile yaşadıklarını anlamlandırmaya, iyi ve kötü bu gibi kıymet yargılarının farkına varmaya başlarlar. Tüm çocuklar kendi kurdukları hikayeler vasıtası ile oluşturdukları karakterlere bir ya da daha birçok özellik eklerler. Özellikle küçük çocukların, olmayan bir şeyi olmuş bunun gibi anlatmasına Şahit olmak olasıdır. Bu davranışın altında yalan söyleme güdüsünden aşırı daha baskın bir şekilde, öyküleştirme güdüsü vardır.

Masal Terapisi eğitimi, dünyanın her yerinde farklı yöntemlerle uygulanan bir alandır. 21. Yüz yılın teknolojik haberleri neticesinde çevirimiçi hizmetinde sunulduğu bu mekanda alacağınız Masal Terapisi eğitimi yaklaşık 2 ay sürmektedir. Bu zaman zarfında videolar ile zenginleştirilmiş bir çevirimiçi eğitimin yanı sıra okuma dokümanlarınız da İlave olarak paylaşılacaktır. Eğitim arasında diri yayınların da olabileceği gibi yüz yüze workshop eğitimler ile de tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız.

Üstelik Haliç Üniversitesi sebebi ile onaylı sertifikanız ile tüm ülkemiz ve uluslararası mecrada tanınacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder