18 Eylül 2022 Pazar

Aşk Büyüsü

Tokat ilinde 1964 yılında doğmuş olan Zeynel Eroğlu uzun yıllarını metafizik ve astroloji alanındaki çalışma ve eğitimlerine adamıştır. 
Metafizik Alana ilgisi babası rahmetli Hüseyin Efendi'nin manevi çalışmaları ve kendisine el vermesiyle gerçekleşmiştir. Daha sonra aldığı eğitimlerle beraber alanında tanınan ve ilgi gören bir şahıs haline gelmiştir. 
Kendidini 21. yüzyılın İlm-I Ledün uzmanı olarak tanımlar. Bu tanım Hz. Hızır ile ilişkilendirilen bir gayb ve sır ilmidir. 
Zeynel Eroğlu katıldığı uluslarası birtakım programda metafizik ve yaptığı çalışmalar hakkında halkı bilgilendirmiştir internet sitesinde de bu çalışmalar ve sertifikaları ile ilgili bilgiler mevcuttur.
Uzmanlık alanları arasında, Havas, Vefk, Ebced ve Remil İlmi, Yıldızname, Modern, Klasik Vedic (Hint), Çin astrolojisi ve Farklı Astrolojik teknikler bulunmaktadır. 
Aşk Büyüsü, Astroloji teknikleri ve yorumu, tarot, hipnoz, bio enerji, regresyon, nefes teknikleri, telepati, telekinezi, NLP ve EFT teknikleri, meditasyon, yoga, feng shui, four pillar, ayur veda, doğal taşlar, bio rezonans gibi metafiziksel birçok konuda eğitim ve danışmanlık hizmeti vermektedir. 
Muska, hamaylı hazırlama, karma temizliği, geçmiş yaşamı iyileştirme, meleklerle iletişim, cinsel bağlama büyüsü, negatif enerji temizliği çalışmalarının yanında, reiki, NLP, EFT, feng shui,four pillar, hipnoz, aura temizleme, çakra açma gibi yöntemler üzerinde de çalışmakta ve hizmet vermektedir.
Yıldızname bakımı, Astroloji analizleri, isim analizi, sevgili uyumu, tarot açılımları, nazar tespiti, evlilik analizi, bebek analizleri, rüya yorumlama, bilinçaltı temizleme, aura görüntüleme, çakra temizleme, kurşun dökme gibi teknikler için de danışmanlık hizmeti bulunmaktadır. 
Tüm bunların yanı sıra; büyü bozma, kısmet açma, aşk büyüsü, papaz büyüsü, evlilik büyüsü, bağlama büyüsü, adet kanı büyüsü, giden sevgiliyi geri getirme büyüleri de uzmanlık alanları arasındadır.
Zeynel Eroğlu Metafizik alanında çalışmalar, terapiler, eğitimler ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder