28 Mayıs 2019 Salı

Eğlenceli Zıp Zıp Oyun Parkı

Ülkemizde 1996 yılında kullanılmaya başlayan şişme oyun parkları, çocukların eğlenmelerini sağlarken kendilerine olan öz güvenlerini geliştirmelerine katkı sağlar. lunapark sistemini pratik olarak sağlarken 0-12 ıslak arasındaki çocukların sağlıklı ve güvenli bir ortamda, rahat devinim etmelerini sağlar.
Şişme oyun parklarının en büyük avantajı; hiçbir metal ya da ahşap kullanılmadığı için yavrunuz için risk söz konusu olmaz. Şişme oyun parkları, PVC membrandan üretilir, bu nedenden dolayı su ile yıkanarak temizlenmesi de kolay olur. Ülkemizde şişme oyun parkı üretiminde önder ülkeler arasındadır.Şişme Oyun Parkı Nerelerde Kullanılır?
Şişme oyun parkları ölçü ve özellikler açısından farklılık göstermek ve arzulanan ortamda pratik olarak kurulabilmektedir. Bu sebepten çocukların eğlenmeleri için farklı ortamlarda kurulabilir. Şişme oyun Şişme Oyun Parkı

parklarının kurulabileceği alanlar Yüksek gramaj 0.55 alev yürümezlik ve solmazlık özellikli PVC TARPAULİN materyalinden üretilmişlerdir. Çift dikiş makinelerde dikilmişlerdir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder